Kategoria e Parë: Fituese Lushnja dhe Bylis

JAVA 14

 

GRUPI A

DATA ORA NDESHJA REZ
04.02.2017 13:00 Iliria – Besa 0 – 2
04.02.2017 14:00 Shënkolli – Tërbuni 1 – 0
04.02.2017 14:00 Burreli – Erzeni 1 – 0
04.02.2017 14:00 Beslidhja – Kastrioti 1 – 1
06.02.2017 14:00 * Kamza – Adriatiku

* Në TVSH

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Kamza 13 12 0 1 19 6 13 36
2. Beslidhja 14 9 4 1 19 8 11 31
3. Erzeni 14 8 1 5 22 11 11 25
4. Burreli 14 7 3 4 14 9 5 24
5. Shënkolli 14 6 2 6 13 13 0 20
6. Besa 14 5 1 8 10 15 -5 16
7. Kastrioti 14 2 7 5 11 12 -1 13
8. Adriatiku 13 3 3 7 9 18 -9 12
9. Iliria 14 2 4 8 9 21 -12 10
10. Tërbuni 14 1 3 10 4 18 -14 6

 

GRUPI B

DATA ORA NDESHJA REZ
03.02.2017 13:00 * Tomori – Pogradeci 0 – 1
04.02.2017 14:00 * Dinamo – Sopoti 0 – 0
04.02.2017 14:00 Shkumbini – Lushnja 0 – 1 
04.02.2017 14:00 Elbasani – Bylis 1 – 2
 04.02.2017 14:00 Turbina – Apolonia 1 – 0

* Në TVSH

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Lushnja 14 10 4 0 24 10 14 34
2. Bylis 14 8 4 2 16 9 7 28
3. Shkumbini 14 7 0 7 9 13 -4 21
4. Apolonia 14 5 4 5 15 13 2 19
5. Tomori 14 5 4 5 9 8 1 19
6. Pogradeci 14 4 5 5 14 15 -1 17
7. Dinamo 14 3 5 6 8 9 -1 14
8. Sopoti 14 2 8 4 15 17 -2 14
9. Turbina 14 3 3 8 11 16 -5 12
10. Elbasani 14 3 3 8 10 21 -11 12