1-3 Ora mahnitëse prej druri (Foto) February 6, 2017

Në shikim të parë, këto orë të lezetshme duken si ato që ideohen nga ana e prodhuesve të mëdhenj zvicerane por në fakt ato janë realizuar nga një marangoz i cili nuk ka asnjë përvojë në këtë fushë. Valerii Danevych, nga Ukranina ka realizuar me dorë orë me shumicën e përbërjes së saj prej druri me përjashtim vetëm të një […]

Comments (0) Read more
7374760-31213412pd1-1477648696-650-1ec384f94b-1477986946 Shikoni këta filma, janë fantastikë February 6, 2017

10:31, 20 Janar 2017 Gjatë viteve, qindra filma janë bërë kult në mesin e të dashuruarve pas kinemasë, të cilët janë në kërkim të subjekteve komplekse intelektuale dhe filozofike. Më poshtë janë 16 filma të fundit të këtij lloji. Hidhini një sy, ndoshta mund të përfundoni duke i përfshirë në listën tuaj të filmave më […]

Comments (0) Read more